Cunit

Activitats

Agenda d’esdeveniments

Filtre d’esdeveniments

Si prefereix fer un filtrat d’esdeveniments, té l’opció de mostrar-los per proximitat (esdeveniments del mes actual) o en funció del mes que prefereixi. També podrà fer un filtrat per categoria.

Glossari

Li ajudem a comprendre millor els termes relacionats amb la nostra localitat.

Glossari
Rutes històriques p

2017  AGO

25

Cultura


Rutes històriques pel municipi

Ruta "De la guerra civil al boom turístic":

Dissabtes 15 i 22 de juliol.

Dissabtes 5,12 i 19 d'agost.

Ruta " Els íbers a Cunit":

Dissabte 29 de juliol i 26 d'agost.

Les rutes són guiades i gratuites. Hora de sortida: 19h  i punt de de sortida: Oficina de Turisme de Cunit al c/Francesc Macià 3.  

 

 


VI Concerts musicals

2017  AGO

26

Cultura


VI Concerts musicals “Nits de Glòria"

Sota el nom Nits de Glòria, s’interpreta el cicle musical a la Masia Glòria durant el mes d'agost. L'ntrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

Programa 2017:

Dissabte 5 d’agost: STANISLAVA

Concert de músiques zíngares, eslaves i yiddish (populars) juntament amb alguna que altra ‘chanson française’ amb aires tirant cap a centre o est europeus.

TÒFOL MARTÍNEZ: VEU I GUITARRA

AGUSTÍ BORRELL: BATERIA

GERARD NIETO: HAMMOND

COBRE: BAIX. 

 

Dissabte 12 d’agost: TÒFOL MARTÍNEZ BLUES BAND

Des de ben aviat Tòfol Martínez mostra la seva passió pel blues i la música negra en general. Als quinze anys munta la seva primera banda de blues. Des de llavors ha participat en molts festivals i concerts i amb la mateixa il·lusió i ganes de tocar aquesta música especial que cura l’ànima. Ofereix un show viu i enèrgic on el blues es el principal però afegeix soul o el funk. 

 

Dimarts 15 d’agost:  TELVA ROJAS –SON DE CUBA -

Telva Rojas “el maremoto del Caribe” com és coneguda popularment, és una cantant cubana que destaca per la seva força interpretativa que ha compartit escenari amb els músics més importants de Cuba, i ha col.laborat amb Moncho, amb Quilapayún entre d’altres. Acompanyada de la formació cubana “Lo Promiscuo del Son” ens presenta un repertori que barreja els temes més coneguts de la música caribenya amb temes d’actualitat de la música llatina, en un repertori que combina diferents ritmes, guaracha, cha-cha-cha, bolero, merengue, cumbia, etc. Una nit en que la música ens farà sentir la sensació d’estar passejant per les terrassetes de l’Havana.  

TELMA: veu FÉLIX RAMOS: piano GUELMY

VÁZQUEZ: contrabaix LUISITO: congues 

 

Dissabte 19 d’agost: BIG PENEDES BAND -JAZZ AMB MARIDATGE

Big Penedès Band és un projecte que neix de la idea de fer créixer una Band per convertir-la en una Big Band completa. Formada per músics del Gran Penedès ens proposa un repertori basat amb una selecció de clàssics del gènere com són:

In The Mood, Blue Moon, Caravan, Oye como va, o Sant Louis Blues, on tampoc hi faltaran arranjaments originals de temes aliens al jazz versionats especialment per a l’ocasió com per exemple: Be My Baby, Diana, Oh Carol, Johnny B. Good, Rock & Roll Music. Un concert potent que s’acabarà de la millor manera possible: maridant l’última peça amb una delicatessen especialment dissenyada per L’Obrador Pastissers i una copa del Cellers Jané Ventura.

 


Fira Hippie

2017  AGO

26

Comerç


Fira Hippie

L’Associació de Comerciants i Empresaris del nostre municipi organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, la Fira Hippie que es celebrarà el dissabte 26 i diumenge 27 d'agost a l'av. Barcelona entre els carrers Figueres i Margalló. Les botigues que hi participin exposaran els seus productes a preus reduïts. 

La fira Hippie pretén, així, contribuir a la promoció del teixit comercial i empresarial, alhora que apropa els consumidors i les consumidores als productes que no han tingut sortida en l’època de rebaixes. L’Associació de Comerciants i Empresaris ha programat, a més, activitats infantils per amenitzar la jornada. 

Gaudiu d’un dia festiu i feu bona compra!


Classes de ball a la

2017  AGO

31

Esports


Classes de ball a la platja

Durant els mesos de juliol i l'agost  apendrem a ballar a la platja:

-  Dimecres. Platja nº 4 o de Cunit Centre. Zumba de 19’15h a 20’15h

-  Dijous. Platja nº 7 o Diagonal. Zumba de 19h a 20h

-  Divendres. Platja nº 3 o Valparaiso. Salsa bachata de 18’30h a 19’30h.

 Aquestes activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. 

 

 


Vine a la Pedalada

2017  SET

 

Esports


Vine a la Pedalada

Amb motiu de la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebra del 16 al 22 de setmebre. La regidoria de Medi Ambient organitza per diumenge 18 de setembre la Pedalada. Per participar cal anar al punt de sortida que serà la Plaça de Vila.


Diada Nacional  de C

2017  SET

11

Festes


Diada Nacional de Catalunya

Com cada any amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament organitza diversos actes:

Dissabte 10 de setembre:

A les 18h a la sala de plens de l'Ajuntament conferència "Mir Geribert, príncep d'Olèrdola i senyor de les terres baixes" a càrrec de l'Associació local "Delmacio de Cunito".

A les 20h a la plaça del Casal, Acte institucional i Parlament amb la presència de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès i de l'Alcaldessa de Cunit i seguidament lectura de la Glossa de la Diada.

A les 20.30h en el mateix lloc, actuació de balls populars locals a càrrec de l'Agrupació local "Balls populars de Cunit".

A partir de les 21 h a la plaça del casal, actuació "Esbart Santa Llúcia" de Reus amb danses tradicionals dels Països catalans.

Diumenge 11 de setembre: 

A les 11h. al costat de l'absis del romànic de l'església Catifa de Flors, a càrrec de l'Ateneu Cultural Alba de Cunit.

A les 12 h. a la plaça de la Vil·la, Ofrena Floral al monument de Tricentenari.

A les 12 h. a la plaça del Casal, Parlament Institucional i a continuación una petita cantada amb inclusió de “Els segadors” a càrrec de la Coral Arrels de Cunit.

A partir de les 12,30h a la plaça Santiago Rossinyol Concurs de dibuix infantil a càrrec de l´Ateneu Cultural Alba de Cunit.

A les 12,30h a la Plaça del Casal ballada de sardanes amb l´Agrupació Sardanista de Cunit i Petits Dansaires de Cunit.


Viatge d'agermanamen

2017  SET

23

Cultura


Viatge d'agermanament a Hammelbach al setembre

Aquest any es torna a organitzar un nou viatge a Hammelbach, municipi alemany amb el que Cunit es troba agermanat des de 1997. Del 22 al 27 de setembre té lloc la festa major del poble, coneguda com “kerwe” on se celebren diferents activitats i esdeveniments culturals típics de la cultura germana. Són ja nombrosos els ciutadans i veïns de Cunit que han visitat el municipi en les anteriors estades que el consistori ha organitzat, donant l’oportunitat de gaudir d’uns dies de vacances, al mateix temps que es fomenten les relacions culturals i socials entre les dues poblacions.

Enguany es torna a organitzar el viatge a Hammelbach per a que tots els ciutadans/nes que ho desitgin puguin participar en aquesta experiència. Per més informació es poden adreçar a l ´Oficina de Turisme .Us hi esperem a tots i a totes!”


Els Miquelets

2017  OCT

 

Cultura


Els Miquelets

Tornen els Miquelets el dissabte 29 d'octubre a les 11 h. a la Plaça de la Vila. Acte organitzat pel Grup D'Estudis Cunitencs "Delmacio de Conito" amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cunit. 


SURVIVAL ZOMBIE

2017  OCT

7

Festes


SURVIVAL ZOMBIE

Vols sentir por de veritat? Et proposem una nit "Survival Zombie" amb fortes emocions. El dissabte 7 d'octubre de les 23 hores fins les 6 hores. http://survivalzombie.es/eventos/cubelles


Dia Internacional pe

2017  NOV

25

Cultura


Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

El dia 25 de novembre entorn al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, l'Ajuntament de Cunit organitza diverses activitats:

Consells d'autoprotecció i defensa personal femenina els dimecres 9,16,23 i 30 de novembre de 9.30 a 11.30h a Cal Cego.

Exposició "Paraules descalces.Dones fent Pau" del 15 de novembre al 16 de desembre al Complex Esportiu.

Mural contra la Violència de gènere i exposició bibliogràfica del 22 de novembre al 2 de desembre a la Biblioteca.

Divendres 25 de novembre:

Escriu el teu missatge contra la violència a càrrec de Giramón a partir de les 11 h a la Plaça de la Vila .

Lectura del Manifest Institucional i enlairada de Globus contra la Violència a les 12h a la Plaça de la Vila.

Consells contra la violència masclita. a càrrec dels Mossos d'Esquadra el dimarts 29 de novembre a les 17h al Casal de la Gent Gran

Durant tot el mes de novembre:

Programa de prevenció de la violència de gènere per infants i joves dels centres educatius.

 


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Següent