Cunit

Cunit professional

Tots els llocs que necessites estan a Cunit

Cunit professional

Posem a la teva disposició un llistat de localitzacions i telèfons d’interès que poden ajudar-te durant la teva estada a Cunit. Tria entre allotjaments, restauració i altres serveis.

Activitats

Descobreix les festes i esdeveniments que tenim al llarg de l’any.

Calendari d’activitats

Allotjaments

Hotel Sercotel Cunit Suites 4*

Imatge associada

Situat molt a prop de la platja, l'hotel disposa de 32 exclusives i àmplies suites, 4 d'elles familiars, amb llits king size, bany complert i terrassa, sistema de climatització, 2 grans televisors de pantalla plana, telèfon, caixa forta, nevera i microones. A més ofereixen un ampli sofà llit amb capacitat per a 2 persones. També disposen de suites adaptades a persones amb mobilitat reduïda. Entre les seves instal·lacions destaquen un saló infantil amb videoconsoles així com una piscina exterior ajardinada, una zona de spa amb piscina climatitzada, jacuzzi i solarium. Ofereixen servei de restauració.

Direcció

Carrer Major, 34

Telèfon

977 97 68 31

Mail

reservas@sercotelcunit.com

Web

http://www.sercotelcunit.com


Adia Hotel Cunit Playa ***

Imatge associada

L´Adia Hotel Cunit Playa està situat molt proper a la façana marítima i de Segur de Calafell. Disposa de 42 habitacions amb aire condicionat i TV, bany complet i la majoria amb terrassa. L’hotel compta amb diverses zones d’esbarjo i oci: terrassa al costat de la piscina, sala de jocs, cafeteria i jardí.

Ofereix allotjament i esmorzar, mitja pensió i pensió completa. Període obertura de gener fins desembre.

 

Direcció

Avinguda Tarragona, 2

Telèfon

977 163 470

Mail

info@adiahotel.com

Web

http://www.adiahotel.com


Hostal La Diligència

Imatge associada

L´ Hostal la Diligència es va construir en el 1515. Està situat al centre del poble i a 300 metres de la platja. Disposa de 12 habitacions dobles i 4 individuals, amb una capacitat de 45 places, totes elles equipades amb bany i/o dutxa, televisió i caixa de seguretat. Ofereix allotjament i esmorzar, mitja pensió i pensió completa.

El restaurant de l´ Hostal ofereix deliciosos i variats menús en un ambient familiar, amb les seves especialitats de Calçotades a l´ hivern i Cuina Internacional.

 

Direcció

Carrer Major, 4

Telèfon

977 674 081

Fax

977 675 235

Mail

info@estancias.com

Web

http://www.hostalladiligencia.com


  1. 1
  2. 2
  3. Següent