Cunit

Hammelbach

Agermanament amb el poble de Hammelbach

Ruta gastronòmica

Descobreixi una a una les millors opcions gastronòmiques de Cunit

Contacte

Si estàs pensant en venir a Cunit i necessites més informació, posa’t en contacte amb la nostra Oficina de Turisme:

En una nova iniciativa socio-cultural l'any 1997 l'Ajuntament de Cunit porta a terme l'agermanament amb el poble de Hammelbach, un petit municipi alemany situat dintre d'un magnífic parc natural a prop de la ciutat de Mannheim, en el sud-oest del pais.

Amb aquest agermanament es consolida la llarga relació entre tots dos països, donada la tradició d'estiueig del poble alemany en Cunit, que va ser la primera colònia de turistes que va arribar als anys 60.

Hermanamiento Hammelbach

Un punt de trobada per a conèixer la forma de vida, els costums i la cultura mitjançant un intercanvi que es produeix amb els viatges que es realitzen entre tots dos municipis des de fa anys.

Cada any es realitzen trobades entre ciutadans d’ambdues poblacions que són acollits com si estiguessin en el seu propi, no són pocs els que s’han decidit a traslladar el seu domicili en un o altre sentit.

Hermanamiento Hammelbach

Cunit invita als nostres germans de Hammelbach durant la festa major d’estiu i Hammelbach invita als cunitencs a participar en la seva festa major en setembre, la Kerwe.

Hermanamiento Hammelbach

Si voleu conèixer més sobre aquest agermanament podeu consultar la nostra galeria d’imatges o escriure’ns un mail a l’Oficina de Turisme.