Cunit

Introducció al municipi

Cunit, Paratge de mar i muntanya

Llocs propers

Visualitza la imatge i lo prop que estem d'altres ciutats i llocs propers.

Llocs propers

Contacte

Si estàs pensant en venir a Cunit i necessites més informació, posa’t en contacte amb la nostra Oficina de Turisme:

Darreres notícies

13/05 Posa't la Gorra a Portaventura.
L'Oficina de Turisme col·labora en la venda de gorres de la campanya "Posa't la Gorra" de l'AFANOC, que es celebra el dissabte 12 de maig a Portaventura ...
01/07 Viu l´estiu 2017.
Descarrega't la revista de les activitats de Festa Major i de tot l'estiu. ...
22/05 Inscripció Fira d'Artesans 2017.
S'obre el període d'inscripcions per participar a la Fira d'Artesans. ...
veure més notícies

El paisatge de Cunit s’expressa en els seus contrastos naturals: dos espais privilegiats de platja i de muntanya que són una invitació permanent al descans, al gaudir del sol i de les aigües tranquil·les i temperades, i a les passejades a peu o en bicicleta.

Platges de Cunit

El seu llarg Passeig Marítim de 2.7 km és ideal per patinant o a peu, mentre es frueix d’una magnífica postal de la Mediterrània. La façana litoral de Cunit, amb les seus set espigons característics, es trenca en acollidores mitges llunes de sorra fina i aigües tranquil·les i poc profundes, ideals per a tots tipus de públic.

De gran qualitat, tant pel que fa al seu estat i preservació com pels serveis que ofereix als visitants, la platja del municipi és guardonada cada any amb el distintiu Bandera Blava.

A part de la plana costanera, Cunit convida als seus visitants a conèixer els boscos, ubicats en els darrers contraforts de la Serralada Litoral. Molts indrets de la muntanya cunitenca esdevenen una gran balconada sobre el mar i ofereixen panoràmiques ben atractives.

Molt recomanable és la practica de l’excursionisme per endinsar-se en boscos frondosos de gran bellesa i  descobrir paratges com la Serra de Puig de Tiula, un autèntic pulmó del municipi i reducte de bosc típicament mediterrani en excel·lent estat de conservació. Alguns dels seus trams són de gran bellesa i es pot gaudir del silenci i la tranquil·litat molt a prop del brogit de la costa.

Vegetació de Cunit

Tot aquest patrimoni natural es pot descobrir i gaudir a través de les rutes ecoturístiques “Cunit al teu aire”, que es poden realitzar al ritme i horari de cadascú, i dels itineraris guiats “Tot Natura”.

Cunit a l’aire

En definitiva, Cunit esdevé un indret ideal per tot aquell que defugi del brogit i la massificació d’alguns indrets de la franja costanera catalana. Un lloc summament tranquil, acollidor i desitjós de mostrar al visitant la fesomia tan característica de les seves platges, així com el gran valor natural i paisatgístic de la seva zona muntanyosa i forestal.

Platja de Cunit