Cunit

Tot natura

Cunit, Paratge de mar i muntanya

Programa Tot natura

Descarregui’s el programa d’activitats Tot Natura per saber quins dies, rutes i expedicions tenim plantejades durant tot l’any a Cunit.

Programa Tot natura

Agenda d’activitats

Volem que tu també formis part de Cunit. I que Cunit sigui part de tu.

Veure l’agenda

Rutes pel "Penedès Marítim"

Gaudeix de les 4 rutes disponibles pels nostres boscos.

Rutes Penedès Marítim

Darreres notícies

10/06 Posa't la Gorra a Portaventura.
L'Oficina de Turisme col·labora en la venda de gorres de la campanya "Posa't la Gorra" de l'AFANOC, que es celebra el dissabte 10 de juny a Portaventura ...
22/05 Inscripció Fira d'Artesans 2017.
S'obre el període d'inscripcions per participar a la Fira d'Artesans. ...
13/02 Exposició dels cartells guanyadors del Carnaval .
L'Oficina de Turisme exposa els cartells del Carnaval des de l'any 1988 fins el 2017. ...
veure més notícies

Des de l’any 2000, l’Ajuntament de Cunit organitza, amb un elevat índex de participació, tot un seguit d’itineraris molt variats que donen a conèixer indrets del municipi i el seu entorn més proper. Aquests itineraris de diferents graus de dificultat són una bona oportunitat per a descobrir paisatges del Penedès marítim desconeguts per a molts, tot practicant i gaudint d’una activitat tan saludable com és l’excursionisme.

Imatge de Tot Natura

Les sortides combinen rutes íntegrament a peu amb sortida i arribada a Cunit, amb d’altres en forma de travessa amb el tren com a mitjà de transport complementari per a retornar a Cunit, i encara unes quantes en les quals l’aproximació al punt d’inici s’efectua amb cotxes particulars o en autocar. Els recorreguts es porten a terme entre els mesos de març i desembre i combinen els itineraris tradicionals, que donen a conèixer els paratges més representatius de Cunit, amb propostes innovadores que inclouen rutes totalment inèdites o nous trams en les més habituals.

Imatge de Tot Natura

Des de l’any 2005 existeix una adaptació de les caminades del cicle Tot Natura per a un públic específic, la gent gran del poble, amb l’objectiu que, a través d’una pràctica tan saludable com és el senderisme, coneguin pam a pam el municipi.

Aquests són recorreguts de curta durada, habitualment senzills, amb poques pendents i sobretot a un ritme suau, de passejada, que permeten gaudir plenament de la natura. Una adaptació duta a terme per l’Ajuntament de Cunit conjuntament amb la Societat d’Avis Sant Sebastià. Podeu consultar el calendari de rutes i les indicacions per als caminaires a l’agenda d’activitats d’aquesta pàgina web.

Imatge de Tot Natura

Normes:

  • L’organització pot modificar sortides, horaris o, si és necessari, la seva suspensió o anulació en funció de les condicions climatològiques.
  • El desenvolupament del Tot Natura suposa un important esforç d’organització per part de l’Ajuntament i amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del cicle es demana la màxima col·laboració amb l’organització.
  • El guia de les sortides és la persona responsable i s’hauran de respectar les seves decisions.
  • El ritme serà fixat per l’organització amb la intenció de ser un grup homogeni i compacte, essent suau però continuat.
  • Caldrà portar calçat adequat, aigua, gorra i l’esmorzar.