Cunit

Tot natura

Cunit, Paratge de mar i muntanya

Programa Tot natura

Descarregui’s el programa d’activitats Tot Natura per saber quins dies, rutes i expedicions tenim plantejades durant tot l’any a Cunit.

Programa Tot natura

Agenda d’activitats

Volem que tu també formis part de Cunit. I que Cunit sigui part de tu.

Veure l’agenda

Rutes pel "Penedès Marítim"

Gaudeix de les 4 rutes disponibles pels nostres boscos.

Rutes Penedès Marítim

Darreres notícies

13/05 Posa't la Gorra a Portaventura.
L'Oficina de Turisme col·labora en la venda de gorres de la campanya "Posa't la Gorra" de l'AFANOC, que es celebra el dissabte 12 de maig a Portaventura ...
01/07 Viu l´estiu 2017.
Descarrega't la revista de les activitats de Festa Major i de tot l'estiu. ...
22/05 Inscripció Fira d'Artesans 2017.
S'obre el període d'inscripcions per participar a la Fira d'Artesans. ...
veure més notícies

Des de l’any 2000, l’Ajuntament de Cunit organitza, amb un elevat índex de participació, tot un seguit d’itineraris molt variats que donen a conèixer indrets del municipi i el seu entorn més proper. Aquests itineraris de diferents graus de dificultat són una bona oportunitat per a descobrir paisatges del Penedès marítim desconeguts per a molts, tot practicant i gaudint d’una activitat tan saludable com és l’excursionisme.

Imatge de Tot Natura

Les sortides combinen rutes íntegrament a peu amb sortida i arribada a Cunit, amb d’altres en forma de travessa amb el tren com a mitjà de transport complementari per a retornar a Cunit, i encara unes quantes en les quals l’aproximació al punt d’inici s’efectua amb cotxes particulars o en autocar. Els recorreguts es porten a terme entre els mesos de març i desembre i combinen els itineraris tradicionals, que donen a conèixer els paratges més representatius de Cunit, amb propostes innovadores que inclouen rutes totalment inèdites o nous trams en les més habituals.

Imatge de Tot Natura

Des de l’any 2005 existeix una adaptació de les caminades del cicle Tot Natura per a un públic específic, la gent gran del poble, amb l’objectiu que, a través d’una pràctica tan saludable com és el senderisme, coneguin pam a pam el municipi.

Aquests són recorreguts de curta durada, habitualment senzills, amb poques pendents i sobretot a un ritme suau, de passejada, que permeten gaudir plenament de la natura. Una adaptació duta a terme per l’Ajuntament de Cunit conjuntament amb la Societat d’Avis Sant Sebastià. Podeu consultar el calendari de rutes i les indicacions per als caminaires a l’agenda d’activitats d’aquesta pàgina web.

Imatge de Tot Natura

Normes:

  • L’organització pot modificar sortides, horaris o, si és necessari, la seva suspensió o anulació en funció de les condicions climatològiques.
  • El desenvolupament del Tot Natura suposa un important esforç d’organització per part de l’Ajuntament i amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del cicle es demana la màxima col·laboració amb l’organització.
  • El guia de les sortides és la persona responsable i s’hauran de respectar les seves decisions.
  • El ritme serà fixat per l’organització amb la intenció de ser un grup homogeni i compacte, essent suau però continuat.
  • Caldrà portar calçat adequat, aigua, gorra i l’esmorzar.