Catalan Spanish English French German Russian Italian Chinese (Simplified)
Masies

2. Ruta de les Masies

Cal Pla, Cal Santó, Puigdetiula i Sant Antoni
caminant
bicicleta

95%

petjada

12,1 Km

rellotje

3h 30 min

altimetria

175 m

dificultat

Fàcil

Característiques:

Variat i complet recorregut que ens porta a fer un extens volt per Cunit, resseguint les principals masies que se situen a la zona més agrícola i forestal de Cunit, passant camps de conreu i zones forestal, alternant corriols, pistes i alguns trams de per carretera i urbanització.

El recorregut es troba senyalitzat amb marques de color GROC.

Descripció:

Sortim de Cunit per l’Av. de la Font, i Montserrat Roig, vorejant la riera de Cunit fins a Cal Pla. Seguirem cap a Cal Borges i d’allà anirem al fondo del Roig, deixant a la dreta el jaciment iber. A l’arribar a la Travessa dels Ibers, creuarem la C-32 per sota i després agafem un corriol que voreja la tanca de l’autopista i ens portarà als Jardins. Agafarem un corriol que puja a la dreta de la urbanització, vorejant-la per darrere, gaudint de bones vistes cap a la costa. Seguim el camí que baixarà a la carretera dels Rosers, la creuem i sortim a la travessa dels Ibers. A l’altra banda surt un camí, pel gasoducte, que ens porta a la carretera del fondo de Sant Antoni. La seguim a l’esquerra fins a l’encreuament, on agafem la pista de terra que porta a Mas Santó, on baixem a la dreta a la carretera de Costa-Cunit. Seguim a l’esquerra fins a trobar un trencall a l’esquerra després d’una barraca, que ens portarà per un corriol boscós quasi a l’entrada de Costa Cunit. Travessem la carretera i pujarem per un corriol per darrere la urbanització que ens portarà a la masia de Puig de Tiula. Baixarem per una pista pedregosa, girant a l’esquerra per vorejar els terrenys del circ i resseguirem el fondal que ens portarà a la carretera de sant Antoni. La creuem, passem per sota a C-32, deixarem a la dreta la masia de Sant Antoni, i sortirem a l’entrada de Cal Pla. Seguim la carretera que ens portarà a Cunit pel Cementiri.

Notes:

Cal evitar les hores centrals del dia durant l’estiu. Ruta ideal per fer-la al matí a l’hivern o a partir de mitja tarda o al vespre durant l’estiu. Cal portar aigua i calçat esportiu o de muntanya, ja que hi ha trams pedregosos. Apta a majors de 7 anys. Ciclable en BTT, en més d’un 90%.

Mapa

El perfil

Tancar Menú

Benvinguts al nou web de turismecunit.cat

Us presentem el nou web turismecunit.cat, on hi podràs trobar tota la informació turística de Cunit, hotels, restaurants, rutes, excursions i molt més.

Actualment estem millorant tots el contiguts del web. Pot ser que trobis contigut incomplet i/o inacabat.

En breu hi trobaràs tota la informació completa