La gastronomia local combina a la perfecció els sabors de mar amb els de terra.  La seva cuina mediterrànea destaca plats entre d’altres,  com ara  l’all cremat de rap, l’arròs caldós de peix i el xató com un  dels seus màxims exponents. Pel que fa a les postres, destaquem el típic garrofí, que és un dolç exquisit, cuinat amb  els fruits dels arbres garrofers , els quals  creixen a tota la comarca. Per últim,  tot maridat amb un vi de la denominació del Penedès.

Cal fer una menció especial a les Jornades del Xató i a la Xarel·lada.  Durant el mes de febrer  els restaurants ofereixen un menú creat entorn al xató, un plat que combina escarola, bacallà, olives i una salsa especial el·laborada amb avellanes. També, al juny i entorn al vi es celebra  la Xarel·lada una jornada exlusiva dedicada al “xarel·lo”, que és el raïm autòcton de la zona i on s’ofereix  maridatges  amb tapes cuinades per l’ocasió.

En resum, restaurants, pastisseries i cellers  faran les delícies de tot aquell que apreciï la bona cuina. La cuina de Cunit fusiona l’innovació i la tradició, així com, reactiva  l’economia del municipi i afavoreix una major captació del públic visitant.