Catalan Spanish English French German Russian Italian Chinese (Simplified)

La gastronomia local combina a la perfecció els sabors de mar amb els de terra.  La seva cuina mediterrànea destaca plats entre d’altres,  com ara  l’all cremat de rap, l’arròs caldós de peix i el xató com un  dels seus màxims exponents. Pel que fa a les postres, destaquem el típic garrofí, que és un dolç exquisit, cuinat amb  els fruits dels arbres garrofers , els quals  creixen a tota la comarca. Per últim,  tot maridat amb un vi de la denominació del Penedès.

Cal fer una menció especial a les Jornades del Xató i a la Xarel·lada.  Durant el mes de febrer  els restaurants ofereixen un menú creat entorn al xató, un plat que combina escarola, bacallà, olives i una salsa especial el·laborada amb avellanes. També, al juny i entorn al vi es celebra  la Xarel·lada una jornada exlusiva dedicada al “xarel·lo”, que és el raïm autòcton de la zona i on s’ofereix  maridatges  amb tapes cuinades per l’ocasió.

En resum, restaurants, pastisseries i cellers  faran les delícies de tot aquell que apreciï la bona cuina. La cuina de Cunit fusiona l’innovació i la tradició, així com, reactiva  l’economia del municipi i afavoreix una major captació del públic visitant.

Tancar Menú

Benvinguts al nou web de turismecunit.cat

Us presentem el nou web turismecunit.cat, on hi podràs trobar tota la informació turística de Cunit, hotels, restaurants, rutes, excursions i molt més.

Actualment estem millorant tots el contiguts del web. Pot ser que trobis contigut incomplet i/o inacabat.

En breu hi trobaràs tota la informació completa