Rutes

Itineraris per descobrir el ric patrimoni natural i cultural del municipi

RUTES URBANES I DE NATURA

Cunit no te l’acabes en un dia

TUC

Hi ha molt més per veure a Cunit, a banda de les nostres magnífiques platges i els carrers acollidors. Escull entre les rutes urbanes per descobrir els racons més especials del nucli urbà, o endinsa’t al fabulós entorn que envolta el municipi amb les rutes per la natura (a peu o en bicicleta als trams específicament indicats). Trobaràs itineraris adaptats per a totes les edats i necessitats, amb tota la informació que necessites per gaudir de la passejada, mapes i molt més!

El patrimoni cultural del nucli antic de Cunit és pot descobrir mitjançant dues rutes senyalitzades, al llarg dels seus recorreguts trobareu informació dels elements indicats.

A més a més, Cunit té una zona muntanyosa i forestal de gran valor natural i paisatgístic molt interessant de descobrir. Aquests itineraris són de curta durada i senzills amb poques pendents. Per gaudir de tot el patrimoni natural posem al vostre abast el pdf de les rutes de Cunit on trobareu informació de les 4 rutes senyalitzades.

Rutes pel centre

Rutes
Sortim del nº 49 del Carrer del Mar on trobem les cases del anglesos que són 8 vivendes iguals amb una estructura de 2 plantes. Van ser les primeres cases dels turistes dels anys 60. ...
Rutes
A la Plaça Catalunya trobem l’església de Sant Cristòfol, única parròquia de Cunit erigida al S.XVIII sobre l’antiga església romànica de la que es conserven els absis, reconvertits ...

Descobreix Tot natura

Rutes pel Penedès Marítim

Per gaudir d’aquestes activitats es recomana

Evitar les hores centrals del dia durant l’estiu

Portar aigua i calçat esportiu o de muntanya, ja que hi ha trams pedregosos

Cada ruta té indicats els trams ciclables en bicicleta de muntanya (BTT)

Ser respectuosos amb l’entorn: no llençar brossa ni maltractar la vegetació

X