Des de l’any 2000 l’Ajuntament de Cunit organitza el cicle “Tot Natura”. Es tracta d’un programa de rutes guiades  i de participació gratuïta, el qual conté una oferta molt variada  de recorreguts, des del  senderisme dirigits a tots tipus de públic, fins a l’excursionisme per a un públic més experimentat. Aquestes sortides combinen rutes a peu, amb d’altres  itineraris més llargs, on  és necessari el tren,  cotxes particulars o  l’autocar. La finalitat  principal d’aquest programa és donar a conèixer indrets del municipi i el seu entorn.

A més, des de l’any 2005 amb la Societat d’Avis Sant Sebastià s’ha fet  una adaptació de les caminades del cicle Tot Natura per a la gent gran del poble. L’objectiu és d’una banda la pràctica del senderisme i de l’altre conéixer pam a pam el municipi. Aquests són recorreguts de curta durada, habitualment senzills, amb poques pendents i sobretot a un ritme suau,  que permeten gaudir plenament de la natura.

Normes de participació:

  • L’organització pot modificar sortides, horaris o fins i tot, la seva suspensió o anul·lació en funció de les condicions climatològiques.
  • El desenvolupament del Tot Natura suposa un important esforç d’organització per part de l’Ajuntament i amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del cicle es demana la màxima col·laboració amb l’organització.
  • El guia de les sortides és la persona responsable i s’haura de respectar les seves decisions.
  • El ritme serà fixat per l’organització amb la intenció de ser un grup homogeni i compacte, essent suau però continuat.
  • Caldrà portar calçat adequat, aigua, gorra i l’esmorzar.

Per a més informació podeu contactar amb la regidoria de Mediambient al telèfon 977 67 63 18 o bé consultar els webs www.cunit.cat a l’apartat del “Tot natura” o bé  www.lineaverdacunit.cat