TOT NATURA

Descobreix els racons més sorprenents del nostre entorn

PER A TOTES LES EDATS

Activitats per gaudir de la natura tot l’any

TUC

Et penses que ja ho has vist tot a Cunit? Doncs apunta’t a alguna de les activitats que organitza el programa Tot Natura i segur que et sorprendràs! Amb les rutes guiades i gratuïtes que es proposen al llarg de tot l’any, podràs descobrir els millors racons del nostre municipi i el seu entorn: masies, coves, cales… Ho faràs en companyia d’altres exploradors com tu i amb un guia per cada grup. Hi ha itineraris per tots els gustos i edats, a més de caminades especialment adaptades per a la gent gran. T’hi esperem!

Des de l’any 2000 l’Ajuntament de Cunit organitza el cicle “Tot Natura”.

Es tracta d’un programa de rutes guiades i de participació gratuïta, el qual conté una oferta molt variada de recorreguts, des del senderisme dirigits a tots tipus de públic, fins a l’excursionisme per a un públic més experimentat.

Aquestes sortides combinen rutes a peu, amb d’altres itineraris més llargs, on és necessari el tren, cotxes particulars o l’autocar. La finalitat  principal d’aquest programa és donar a conèixer indrets del municipi i el seu entorn.

A més, des de l’any 2005 amb la Societat d’Avis Sant Sebastià s’ha fet una adaptació de les caminades del cicle Tot Natura per a la gent gran del poble.

L’objectiu és d’una banda la pràctica del senderisme i de l’altra conéixer pam a pam el municipi.

Aquests són recorreguts de curta durada, habitualment senzills, amb poques pendents i sobretot a un ritme suau, que permeten gaudir plenament de la natura.

Normes de participació al cicle Tot Natura

L’organització pot modificar sortides, horaris o fins i tot, la seva suspensió o anul·lació en funció de les condicions climatològiques.
1

Es demana la màxima col·laboració amb l’organització amb l’objectiu de mantenir la continuïtat del cicle.
2

El guia de les sortides és la persona responsable i s’haura de respectar les seves decisions.
3

El ritme serà fixat per l’organització amb la intenció de ser un grup homogeni i compacte, essent suau però continuat.
4

Caldrà portar calçat adequat, aigua, gorra i l’esmorzar.
5
Per a més informació podeu contactar amb la regidoria de Mediambient al telèfon 977 67 63 18 o bé consultar els webs www.cunit.cat a l’apartat del “Tot natura” o bé  www.liniaverdacunit.cat
X